Online bijeenkomst  AA Werkgroep “de Schakel” ’s-Hertogenbosch

Vanwege het Coronavirus zijn velen aan huis gebonden. Om elkaar te blijven ondersteunen in onze wens om nuchter te blijven, organiseren we online bijeenkomsten.

Voor wie zijn de online bijeenkomsten?
Iedereen die met de AA aan zijn of haar nuchterheid wil werken, is welkom deze bijeenkomsten bij te wonen. Ben je nog niet eerder bij AA Werkgroep de Schakel geweest? Neem dan eerst contact op via telefoonnummer 073-6417553 voor extra informatie. Ben je wel al eerder bij AA Werkgroep De Schakel geweest? Je ontvangt via Whatsapp het wachtwoord om deel te nemen aan de meeting. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact op meteen van de (bestuurs)leden.

Hoe kan ik een online bijeenkomst bijwonen?
Je hebt ofwel een smartphone, ofwel een computer/laptop nodig, met een webcam. We werken met het programma Zoom Meetings. Klik op knop onderaan de pagina als je de online bijeenkomst wilt bijwonen via je computer. Er wordt dan een klein bestandje gedownload dat je moet openen. De rest wijst zich vanzelf. Wil je de online bijeenkomst bijwonen via je mobiele telefoon? Download dan de app Zoom cloud meetings. Met meeting ID 6346320546 en het bijbehorende password kom je in de juiste meeting.

Waar moet ik op letten als ik een online bijeenkomst bijwoon?
Anonimiteit is erg belangrijk voor ons. Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat je deze bijeenkomst alleen bijwoont. Dat wil zeggen dat er niemand anders op je scherm kan meekijken. Dat wil ook zeggen dat behalve jij, niemand kan meeluisteren. Dat organiseer je door alleen in een ruimte te zijn en een koptelefoon te gebruiken. Als tijdens de bijeenkomst duidelijk wordt dat je niet aan deze eisen voldoet, zullen we je vragen de bijeenkomst te verlaten.

Wanneer is de online bijeenkomst?
De online bijeenkomst vind elke maandag plaats van 20:00 tot uiterlijk 21:30 uur. Vanaf 19:45 uur is de online bijeenkomst geopend en kun je inloggen.

Klik op onderstaande knop om de bijeenkomst bij te wonen.

Start Online bijeenkomst