Verhalen van onze leden2016-12-28T09:28:51+01:00

Verhalen van onze leden

Hieronder staan een aantal échte verhalen van onze leden. Zij delen hier hun persoonlijke verhaal om anderen te helpen het inzicht te krijgen dat alcoholisme er vaak langzaam insluipt en dat het bezoeken van AA meetings dan effectieve hulp biedt. Klik op de titel van het verhaal om meer te lezen.
..

Het verhaal van Toine

Toen ik eenmaal sterke drank had geproefd was ik eigenlijk snel verslaafd. Al met mijn 25ste. Het duurde daarna nog een kleine 20 jaar tot dat ik stopte. Ik begon later dan leeftijdsgenoten met het drinken van alcohol. Enkele jaren later ergerde ik me al snel aan het langzame tempo [...]

Het verhaal van Gert

Bij mij verliep het heel geleidelijk. Ik dronk alleen ’s avonds, na het werk. Maar het werd steeds meer en elke dag. Als ik voor mijn vrouw en mij wat inschonk, dan sloeg ik bij het inschenken al snel een glas achterover. En dat meerdere keren per avond. Wat mij [...]